Sikkerhet og personvern

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker sidene våre, og på akkurat denne siden finner du en liten oversikt over hvordan vi håndterer personopplysninger.

Om Huser Gård

Huser Gård driver med gårdsturisme, overnatting og utleie av lokaler til kulturarrangementer, kurs, konferanser og selskaper. Nettstedet vårt har adresse https://husergard.no

Personvernerklæring

Vi har forpliktet oss til å ta vare på ditt personvern. Du kan gå til de fleste Web-sidene våre uten å gi oss noe informasjon om deg selv, men noen ganger trenger vi informasjon for å gi deg tjenester som du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.

Cookies

Denne siden bruker cookies fra Google Analytics, som vi bruker for å finn ut hvordan brukere av nettstedet bruker det. Vi lagrer ingen personlige opplysninger eller annen informasjon i forbindelse med dette.

Bruk av personlige opplysninger

I all hovedsak henter vi kun inn personopplysninger fra deg om du ønsker å reservere rom til overnatting, leie lokaler hos oss eller når du melder deg på kurs eller andre arrangementer via denne nettsiden. Disse opplysningene trenger vi for å kunne utføre våre tjenester og for å ha oversikt over kundeforhold.

Kontroll av personlige opplysninger

Vi lover at om du gir oss personlige opplysninger, så vil ikke vi dele denne informasjonen med tredjeparter uten at det er nødvendig og uansett aldri uten din eksplisitte tillatelse. Informasjonen vil bare bli brukt til formålene nevnt ovenfor.

Tilgang til de personlige opplysningene

Du kan alltids ta kontakt med oss for å få en oversikt over hvilke personopplysninger vi har lagret om deg.