Arrangementer

Trykk på pilen til venstre for å se tidligere arrangement.

Jun
7
Wed
2023
NY DATO! Gamle ovner og skorsteiner, og utfordringene som eierne møter @ Kulturfjøset
Jun 7 @ 18:00 – 21:00
Kveldsseminar i Vormadalen Arrangør: Nes kommune og Kulturminnebøndene Ordstyrere: Inger Anderson Hagen og Jan Erik Horgen Påmelding til kulturminnebondene@gmail.com Påmeldingsfrist 3. juni Pris kr 300 Vipps #691533 Kulturminnebøndene Kaffe og biteti er inkludert
Jun
17
Sat
2023
Trollpinnen
Jun 17 – Jun 18 all-day

Bestill pakke med overnatting og billetter og få redusert pris her!

Bli med på en reise inn i alvenes verden! De kjemper en iherdig kamp for å holde alvenes magiske tre i live. Det er bare ved hjelp av deg og trollpinnen at alvene kan reddes!
I teaterforestillingen Trollpinnen blir du invitert på en reise dypt nede i den frodige ravinedalen. Unger i følge med voksne inviteres med på en uforglemmelig tur gjennom ravinelandskapet fra Fenstad kirke til Huser gård ved Vorma. Underveis møter de alver som kjemper en iherdig kamp for å holde alvenes magiske tre i live. Menneskenes uforstand er i ferd med å ødelegge naturen og alvene er fortvilet. Dør alvenes tre, dør også alvene. Nå trenger alvene hjelp, så ungene får en viktig oppgave. Alvene “Den pysete pingla”, “Spjåka” og “Den surrete snekker’n” hjelper ungene med å lage en magisk trollpinne som kan redde alvenes tre og samtidig redde naturen. Ungene får bruke sag og fil og prøve å smi hos eventyrsmeden og avslutter besøket hos selveste Gaius, alvetrollmannen.

Les mer og kjøp billetter  til forestillingen på https://www.grossogmagi.com/

Bestill pakke med overnatting og billetter og få redusert pris her!

Jun
18
Sun
2023
Guidet ravinevandring.
Jun 18 @ 16:00
Sep
3
Sun
2023
Fra Trollpinne til Trollhjerte
Sep 3 @ 14:00

Start Fenstad kirke. Påmelding til kulturminnebondene@gmail.com