Opplevelser

  Vær velkommen på dagsbesøk på Huser med eller uten guide. Parkering ved Fenstad kirke eller på garden. Oppstart i Møkkakjelleren. Om du ønsker servering, kan du bestille det i tillegg.

  Guidet bevertur

  Vi går til Ertertangen (ca 2 km. tur retur ).Her er det et beverhi og masse spor etter aktivitet.

  Gruppepris kr 900 for hver påbegynte time. Bestilling sendes til husergard@gmail.com.

  Beverkunst ved elva

  Gardshistorie med omvisning

  Historiefortelling i Møkkakjelleren. Om ønskelig, guidet tur ut ned til Husersund, det gamle sundstedet med sauna og hytter i moderne design og innom hovedbygningen på Presteenkesetet med gammel tapet og Kittelsen sine eventyrmotiver på dørene

  Gruppepris kr 900 for hver påbegynte time. Bestilling sendes til husergard@gmail.com.

  Slepetresking på Huser på 50-tallet.

  Guidet tur i Vormadalen – et KULA landskap

  To kortfilmer fra Vormadalen et kulturhistorisk landskap av nasjonal interesse (KULA)i Møkkakjelleren. Kan kombineres med vandring på den gamle ferdselsvegen fra Fenstad kirke til gården (1,5 km).

  Gruppepris kr 900 for hver påbegynte time. Bestilling sendes til husergard@gmail.com.

  Ravinelandskapet ved Huser

  Guidet tur i Trollpinnens fotspor

  Film (20 min). Filmen forteller historien om vandreteateret Trollpinnen i regi av Grøss og Magi. Forestillingen settes opp i juni måned. Filmen kan kombineres med vandring på den gamle ferdselsvegen fra Fenstad kirke til gården (1,5 km). Stien og gården er viktige arenaer for teaterstykket.

  Gruppepris kr 900 for hver påbegynte time. Bestilling sendes til husergard@gmail.com.

  Fra Trollpinnen.

  Sauna og bad i Vorma

  Sauna og bad i Vorma. Saunaen tar 3 personer om gangen.Gapahuken kan benyttes til omkledning og matpause. 1 1/5 t kr 550. Bestilles post@wonderinn.no

  Vinterbad og sauna.

  Tur i ravinelandskapet rundt Fenstad kirke på egenhånd

  Parkering ved Fenstad kirke. Turforslag på ut.no. Ta gjerne matpause i Møkkakjelleren i tida 12.00 – 15.00 eller i gapahuken ved elva, MEN ta kontakt på husergard@gmail.com for å sikre at gården ikke er utleid til et arrangement. Gratis

  På stier i ravinelandskapet på Huser.

  Gavekort

  Gavekort Wonderinn Sauna

  NOK 550,-

  Gi en morsom og helsebringende opplevelse til noen du er glad i. Saunaen ligger ved Vorma med gapahuk og badebrygge ut i elva. Gavekortet gjelder for inntil 3 personer i 1 1/2 time.

  Bestill på mail post@wonderinn.no

  Workation, pustepause eller familieferie på landet

  Vi tilbyr rolige omgivelser i en gammel hage med elva som nabo – et vakkert turområde rett utafor døra eller i storskogen rett ved. Av oss får du informasjon om mulighetene i nærmiljøet og guiding hvis du vil, pluss overnatting fra fredag til søndag eller mandag til fredag.

  Vinteropplevelser

  Et vinteropphold på garden gir muligheter. Sklibrett og spark lånes ut dersom du vil bruke området rundt husa på garden. For den aktive , anbefaler vi Nes skianlegg med velpreparerte skiløyper for små og store.

  Jentetur – velværeopplevelse

  Ta med en eller flere venninner og kombiner et opphold i leiligheten i mormorhuset med et kreativt kurs eller en velværeopplevelse designet for dere evt. sammen med andre.
  Velg selv: skogsbad, permakulturkurs, malekurs, tegnekurs, sykkeltur, yoga, skitur, bærtur…

  Ta kontakt på husergard@gmail.com.