Ashtanga

Ashtanga yoga er en noe mer fysisk krevende yogaform, men som passer alle som ikke har skader eller smerter som hindrer vanlig trening. 

Ashtanga har mål om å oppnå meditasjon i øvelsene og vi øver derfor opp evne til økt fokus og tilstedeværelse som kan benyttes i vanlig hverdagsliv. Samtidig vil Ashtanga bidra til en sterk og fleksibel kropp. Det er særlig oppbygning av kjerne- og stabiliseringsmusklatur som er svært gunstig for seg selv og i kombinasjon med annen aktivitet som løping, sykling, ski, vektløfting etc. 

Så hvis du har lyst til å teste ut Ashtanga yoga, meld deg på her eller direkte til Sansehelg huser gård her på fb! 

250 kr ved forhåndspåmelding, 300 kr ved oppmøtepåmelding. 
https://www.facebook.com/events/1945226855552157/?event_time_id=1945226862218823?ti=icl

Er du interessert i å melde deg på høstens kurs, se info på Studio Yogaflyt på Jessheim!
https://www.facebook.com/events/211312046170216/?ti=icl

Jeg heter Mathilde Valen-Sendstad og har praktisert ulike former for yoga i 13 år, men de siste 7 årene har det vært Ashtanga yoga. Jeg startet som instruktør i januar 2017 og elsker det! Jeg har løpende kurs i Ashtanga og har hatt kurs i gravidyoga og mor-barn yoga i forbindelse med fødsel av mitt tredje barn i år. 
 
Denne sommeren får jeg min offesielle sertifisering som instruktør etter kurs hos David Swenson, -en av verdens fremste lærere i Ashtanga. Jeg gleder meg stort og vil få mulighet til å dele all ny kunnskap og ferdigheter på Huser gård! 
 
Jeg holder ellers kurs på Studio Yogaflyt på Jessheim. Sjekk ut yogaflyt.no eller på fb for kurs!
 
Hvis du er nysgjerrig håper jeg du vil prøve Ashtanga hos meg. Min erfaring er at uansett om det er sterk og fleksibel kropp, økt evne til konsentrasjon og tilstedeværelse eller å redusere stress, uro og angst som er motivasjonen din til å prøve, vil Ashtanga gi i pose og sekk. For meg har det vært en sann berikelse i livet og jeg ønsker svært gjerne å bidra til at fler få ta del i en slik opplevelse! 
 
Håper vi ses!