Kundalini Yoga

Kundalini Yoga.

Lørdag 11.august kl. 14.30: kr. 250 
Søndag 12.august kl. 10.00: kr. 250

For de som melder seg på både KundaliniYoga og GongBad (eget arrangement kl. 14.00) på søndag, er prisen for begge arrangementene kr 400.
 
KundaliniYoga er en yogaretning som er lett tilgjengelig for de aller fleste og hvor effekten av yogaen står i sentrum fremfor prestasjonene. Man trenger med andre ord ikke være supersprek for å bli med på KundaliniYoga. En Kriya (selve yogasettet) består av enkle, men kraftfulle stillinger/bevegelser kombinert med pusteøvelser, øyefokus (Dhristi) som hjelper deg med å rette fokus mot deg selv, aktiv avslapping hvor opplevelsen og energien fra øvelsene får integreres i hele deg og til sist en meditasjon på noen minutter som du vil få veiledning i hvordan skal gjennomføres. 

Hver Kriya er satt sammen av bestemte øvelser som jobber systematisk med hele kroppens system (kjertler, immunsystemet, fordøyelsessystemet, nervesystemet, mentalt, psykisk) gjennom å løse opp i energiblokkeringer i kroppen. Øvelsene støtter oppunder en sunn og fleksibel ryggrad, forbedre lungekapasiteten, balansere høyre og venstre hjernehalvdel gjennom koordinerende øvelser, bedrer søvnvaner og bidrar til et roligere og mer motstandsdyktig sinn fri fra frykt og distraksjon. Gjennom KundaliniYoga vil man med andre ord oppnå balansere og styrke både psykisk, fysisk samtidig med opplevelsen av personlig vekst. 

Synes du dette høres spennende ut? Kom og prøv, da vel!
Påmelding: ah.boehn@gmail.com eller mobil 917 61866

Gong
Gongen sin naturlige plass i Kundaliniyoga og brukes i enkelte øvelser, meditasjoner og avspenninger. På lørdag vil Anne-Heidi ha Gong-avspenning som del av Kriyaen. På søndag arrangerer hun et eget GongBad som innebærer en lang avspenning til Gongspill. Se eget program. 

Anne heidi Berg-Bøhn

Anne-Heidi er KundaliniYogalærer under utdanning ved Kundaliniyoga Institutet i Sverige. Hun tilbyr yogagrupper i Vormaklinikken i Vormsund og har kurs for både nybegynnere og litt mer øvede i KundaliniYoga. Anne-Heidi har helsefaglig bakgrunn som klinisk sosionom og gestaltterapeut og tilbyr også samtaleterapi i sin privatpraksis. 
Program for høstens KundaliniYoga kommer snart. Men du kan melde din interesse allerede nå ved å sende Anne-Heidi en mail eller sms.