Gongbad

Søndag 12.august kl.14.00 – 15.30
Pris: kr. 250
Påmelding: ah.boehn@gmail.com eller 
mobil 917 61866
 
Avslutt Sansehelgen på Huser Gård med en meditativ gong-avspenning – hvor du ”bades” i lyden og dype vibrasjoner fra disse urgamle instrumentene som sies å være lyden av selve universet. Gongenes lydbølger fungere som en indre massasje for kropp og sinn som løser opp i spenninger og stress. Du bringes inn i en meditativ tilstand hvor kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft; den helende søvnen. GongBadet innledes med noen enkle, avspennende pusteøvelser og yoga-øvelser for nakke og rygg. Gå ikke glipp av denne muligheten! 
Ta med lune og gode klær, pledd og liggeunderlag slik at du ligger godt på plenen under trekronene på Huser Gård. Hvis det regner, så blir GongBadet innendørs.

Vi trenger påmelding grunnet begrenset med plass hvis regnvær (Stabburet).☔

Ved fint vær er det ubegrenset med plass under trekronene ☀

Betaling: VIPPS eller kontant

 
 
Anne-Heidi Bøhn er utdannet gestaltterapeut med etterutdanning ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole i Oslo og klinisk sosionom med fordypning i psykisk helsearbeid fra Høgskolen i Oslo og Akershus. 
 
I tillegg er hun:
 
 
 
  • utdannet Tankefeltterapeut ved Mats Uldal International School of TFT (MUIS), Oslo.  
 
  • godkjent faglig veileder gjennom FO.
 
Anne-Heidi har lang erfaring som psykoterapeut og har jobbet mange år i spesialisthelsetjenesten både som individual- og gruppeterapeut. Hun jobber med mennesker som sliter med ulike former for psykiske vansker, livsproblemer og avhengighetsproblematikk.
 
Gestaltterapeut MNGF er et kvalitetsstempel som innebærer at hun er utdannet ved en EAGT-godkjent (European Assosiation og Gestalt Therapy) utdanningsinstitusjon og er medlem av Norsk Gestaltterapeutisk Forening (mngf). Anne-Heidi er underlagt taushetsplikt og følger NGF´s etiske retningslinjer