Opplevelser

Ønsker du en spesiell opplevelse for bedriften, vennegjengen eller organisasjonen din? Opplevelsespakker på Huser kan nå bestilles for grupper. Ta kontakt på mail!

Kunstcruise på Vorma.

Båttur på ca 3 timer fra Årnes til Huser og retur. Båten tar inntil 50 personer, har servering og skjenkebevilling. Historiefortelling om elva eller musikk kan bestilles ekstra. På Huser får gjestene 1 time til å besøke stabburet med utstilling, kafe og butikk. Pris båttur med stopp på Huser kr 7000,-. Historien om presteenkesetet kan bestilles ekstra kr 700.

Bestilles på http://www.elvekongen.no/charterturer.htm

 

Kirkeravina med guide – 1,5 km .

Turen starter ved Fenstad kirke og tar ca 1 time til Huser. Vi går den gamle ferdselsvegen i kirkedalen til presteenkesetet Huser. Deltagerne kan besøke utstillingen på stabburet før de vandrer gardsvegen tilbake til kirken. Pris kr 1000,- uavhengig av gruppestørrelse. På Huser kan det bestilles servering. Bestilles på mail til husergard@gmail.com

Historiefortellinger.

  • Presteenkesete fra 1760 – 1850. Fortellingen om tre staute kvinneskikkelser
  • Gardshistorie fra vikingetid til nåtid.
  • Sameopprøret og presten Stockfledt. En historie om kultur og makt på 1800 tallet. Visning av filmen om Kautokeinoopprøret med påfølgende diskusjon kan bestilles i tillegg .

Pris fortelling kr 700. Eventuell servering bestilles i tillegg

Bestilling på mail til husergard@gmail.com